dijous, 4 de desembre del 2014

Aquest Nadal el tió és solidari amb Etiòpia!!

Hem sabut que molts tions de Catalunya seran solidaris amb Etiòpia. Al tions els agrada molt llegir i s'han reunit tots junts i han tingut una gran idea.

Els agradaria que molts tions caguin aquest nadal el llibre "Etiòpia, un país de llegenda" per infants i per adults ja que a més de fer un bon regal s’ajuda directament a projectes sanitaris i educatius a la zona del Nord Wollo a Etiòpia.

"Etiòpia, un país de llegenda” és un llibre que vol sensibilitzar i difondre entre infants i adults la història d'Etiòpia a través de breus capítols que ens expliquen els dos infants etíops protagonistes, la Meseret i el Kenenisa. Alhora fomenta els valors solidaris i l’empatia cap a aquest meravellós país.

El llibre ha estat escrit per Marta Fos i Judit Sadurní i il·lustrat per la Raquel Hidalgo. Està editat per la Fundació IPI Cooperacció, amb el suport de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos.

Els tions poden escriure a: etiopiapaisdellegenda@gmail.com i els explicarem com ho han de fer per comprar i cagar un llibre.

Pàgina facebook del llibre: Etiòpia, un país de llegenda.
Blog: etiopiaunpaisdellegenda.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada